Logo_ravac_black

În parteneriat cu prietenii noștri de la RAVAC International Film Festival din Chișinău, anul acesta aducem în premieră la CFF filme proaspăt scoase “din cuptorul” talentaților regizori moldoveni.

Miliard-still
Miliard

regia / directed by Evgheni Dudceac
21' / 2017 / Rep. Moldova / Moldova

Gheorghe, un pensionar văduvit de mult timp, își trăiește veacul la marginea unui sat moldovenesc. În rutina zilnică, Gheorghe consideră că viața trece pe alături, până când bătrânul observă că, Closetul său are posibilitatea de a teleporta. Bătrânul poate ajunge în Tokyo, poate urca chiar pe Everest și poate vizita diferite destinații turistice. Posibilitățile mari nasc dorințe si mai mari, dar lăcomia strică omenia.

PLUS-MINUS-UNU-cover
PLUS MINUS UNU

regia / directed by Ion Borș
28' / 2018 / Rep. Moldova / Moldova

Mihai este un doctor rezident care descoperă o greșeală în diagnosticul unui pacient, o greșeală care face imposibilă salvarea pacientului. Chiar dacă este amenințat de conducerea spitalului și riscă să fie expulzat din studii și să rămână fără casă, el scoate la iveală adevărul despre greșeala făcută de colegii săi influenți, alegând să lupte singur împotriva unui sistem corupt și defect.

Organizator:

LOGO-FB-Asociatia-Hasmatuchi-01

Designed by:

dpl-mic-mic

©Câmpulung Film Fest 2022

View