FILME ȘI CADOURI

CFF vine cu un nou proiect pe timpul iernii, cu scopul de a strânge cât mai multe cadouri pentru copiii defavorizați.
Totul decurge astfel:
2 zile de proiecții dedicate publicului larg, la care intrarea se face pe baza unui cadou, cumpărat sau donat.
O zi dedicată famiilor care nu au acces la internet și care vor putea viziona animațiile și filmele pe care le-am pregătit. Tot în această zi se împart toate cadourile strânse cu ajutorul publicului.

Filme și cadouri este un proiect pe care l-am început cu simplul gând de a aduce mai multe zâmbete de Crăciun câtorva familii din Câmpulung Moldovenesc, dar am reușit mult mai mult de atât.

Am strâns împreună 200 de pachețele care au ajuns la 120 de familii și care au adus în total 250 de zâmbete. (așa zice Zimbrișorul, dar cu siguranță au fost și mai multe). Au venit lângă noi oameni minunați care au crezut în acest proiect și care și-au rupt din timpul lor pentru a ne ajuta. Am reușit să facem o faptă bună de Crăciun care să rămână o amintire frumoasă pentru mulți dintre noi, dar mai ales pentru acești copii pentru care am gândit tot proiectul.

Vă mulțumim că ați arătat că vă pasă și că ne-ați fost alături și în acest proiect! Pe această cale vrem să mulțumim tuturor sponsorilor fără de care acest proiect nu ar fi avut aceleași rezultate.

Duminica2
sambata4
sambata3
PRIMUL-VIZUAL
Duminica4
VIZUAL-CFF-4
duminica3
Duminica1

Realizat cu sprijinul:

Organizator:

LOGO-FB-Asociatia-Hasmatuchi-01

Designed by:

dpl-mic-mic

©Câmpulung Film Fest 2022

View