CFF8 - ȚĂRI INVITATE: POLONIA, GEORGIACFF8 - ȚĂRI INVITATE: POLONIA, GEORGIACFF8 - ȚĂRI INVITATE: POLONIA, GEORGIA

CÂMPULUnG
FILM FEST 8Este un festival internațional de film
care are loc în Câmpulung Moldovenesc,
județul Suceava. Aici, în nord-estul României, te așteaptă o experiență cinematografică de neuitat, întâlniri cu tineri regizori și cineaști din Europa și din afara acesteia.

An de an dorim să realizăm un adevărat spectacol al culturii cinematografice care să unească comunitatea locală și să atragă atenția întregii regiuni. Dorim să investim în educația și implicarea publicului nostru pentru a construi împreună un eveniment anual memorabil. De la o ediție la alta, ne propunem să creștem vizibilitatea și să contribuim la progresul continuu al întregii zone.

Afis_Mare

FILMUL DE DESCHIDERE

intre-revolutii

CFF8 a debutat cu o proiecție specială a filmului câștigător la Premiile Gopo pentru cel mai bun film documentar „Între Revoluții", regizat de Vlad Petri. Acesta prezintă o poveste emoționantă despre prietenie, speranță și curaj în contextul a două revoluții: Revoluția Română din 1989 și Revoluția Islamică din Iran.

0S1A8179
0S1A8176

FOCUS POLONIA

culturi-comparate-1
culturi-comparate-2

În Secțiunea Focus a ediției 8 cinefilii s-au putut bucura de prezența cinematografiei poloneze contemporane. Focus Polonia a oferit publicului o perspectivă asupra diversității producțiilor cinematografice din această țară, prezentând o gamă largă de genuri și stiluri.

FEATURE FILM
THE-LAND-1
SHORTS

FOCUS GEORGIA

FEATURE FILM
house-of-others
SHORTS

Tot în Secțiunea Focus, cea de-a doua țară invitată, a fost Georgia. La fel ca și în secțiunea anterioară, publicul a fost purtat printr-o serie de creații cinematografice vaste, de această dată, reprezentative pentru cinematografia georgiană contemporană.

culturi-comparate-3
culturi-comparate-4

CINE-CONCERT

Cine-concertul din acest an ne-a purtat într-o lume plină de aventuri și mistere. Animația, „Aventurile Prințului Achmed”, un clasic al anilor 1920, a fost acompaniată live de Danaga, care a creat coloana sonoră, completând perfect capodopera cinematografică.

BUZDUGANUL DE AUR

Buzduganul_de_Aur_2023_Castigator_Negru-copy
suruaika-1
FILME ÎNSCRISE
buzdugan_1
buzdugan_3-1
buzdugan_2
buzdugan_5-1

FILM DOCUMENTAR

Sub-Lentila-Documentarului

Câmpulung Film Fest 8 a prezentat și o secțiune de documentare diversă și captivantă, care a explorat o gamă largă de subiecte și genuri. De la Această secțiune a oferit publicului ocazia de a privi realitatea din multiple perspective.

FEATURE FILM
SHORTS

PROIECȚIE SPECIALĂ

Pentru o experiență cinematografică unică CFF8 a adus în fața publicului o proiecție specială. „Border”, o peliculă fascinantă în regia lui Ali Abbasi a captivat atenția cinefilior la miez de noapte.

BORDER-PROIECTIE-SPECIALA

MATINEU

Nici copiii nu au fost uitați ediția aceasta. În fiecare zi, micii cinefili au putut privii animații în CFF Village.
Matineul din cadrul CFF8 a fost realizat în parteneriat cu Animest.

FILMUL DE ÎNCHIDERE

TIGRU

CFF8 s-a încheiat în forță cu proiecția filmului "Tigrul" pe Partia Istrati, film nominalizat la Premiile Gopo pentru cel mai bun scenariu, cel mai bun debut și cea mai bună actriță în rol principal. Proiecția de pe pârtie, o tradiție a festivalului, a devenit una dintre cele mai așteptate momente ale festivaluluii, oferind publicului o experiență cinematografică unică sub cerul liber.

EVENIMENTE

CINETECĂ

Magia CFF se simte în fiecare clipă, dar mai ales în timpul petrecerilor. Și cum muzica și filmul fac casă bună, Cineteca CFF8 a fost una dintre acele seri pe care cu greu le poți uita. O seară cu dans, zâmbete, voie bună și oameni frumoși.

cineteca

CFF VILLAGE

În timpul CFF, Parcul Eminescu este o adevărată oază de bucurie și energie, transformându-se în CFF Village. Aici, micii cineaști participă la ateliere creative și proiecții de animații, iar adulții se bucură în acest timp de micul lounge rustic din inima parcului.

Raul_Stan_CFF2023-00188

EXPOZIȚII

Fiecare ediție Câmpulung Film Fest
vine cu noutăți, nu doar în ceea ce
privește filmele și țările invitate, ci și în materie de locații, evenimente și activități.

INVITAȚI

Fiecare ediție Câmpulung Film Fest
vine cu noutăți, nu doar în ceea ce
privește filmele și țările invitate, ci și în materie de locații, evenimente și activități.

Organizator:

LOGO-FB-Asociatia-Hasmatuchi-01

Designed by:

dpl-mic-mic

©Câmpulung Film Fest 2024