CFF7 - ȚĂRI INVITATE: GRECIA, TURCIACFF7 - ȚĂRI INVITATE: GRECIA, TURCIACFF7 - ȚĂRI INVITATE: GRECIA, TURCIA
CFF7

Ediția 7 de CFF începe pe 25 august. Ediție în care vom gusta filme grecești și turcești. E drept, distanță mare între cele două țări nu e, dar condimentele pe care le folosesc în cinematografie sunt diferite și foarte interesante.

POSTERUL OFICIAL CFF 7 este realizat de ilustratorul Nicolae Negură, școlit la Iași și stabilit în Lisabona, având o vastă experiență profesională. În trecut, creațiile sale au fost listate în Lürzer’s Archive, numărându-se printre cei mai buni 200 de ilustratori din întreaga lume, iar în prezent, Nicolae numără două expoziții personale în Lisabona.

Își descrie arta ca fiind “o combinație de culori puternice și stridente cu o urmă de cerneală aspră care seamănă cu benzile desenate de epocă.”
Iar despre poster spune că “are ca element principal zimbrul, acompaniat de elemente și simboluri care țin de cinema și elemente reprezentative culturilor țărilor invitate. De asemenea, elementele care înconjoară zimbrul sunt inspirate din arhitectura și natura orașului Câmpulung Moldovenesc.

295861321_456146923187756_8181846798689001791_n

Un CINE-CONCERT, realizat de duo-ul de muzică electronică K. not K. pentru filmul “L’Inhumaine” (de Marcel L’Herbier, 1924). Premiera a avut loc la Lyon in aprilie 2019 în cadrul sezonului cultural Franco-Român și abia așteptăm să fie și la noi. 

K. not K. (Karpov not Kasparov) sunt cunoscuți pentru concertele lor live din întreaga Europă, cântând în 40 din cele 44 de state europene, dar și pentru seria lor de cine-concerte avangardiste. E ceva ce ține de ale retro-futurismului și ale științifico-fantasticului. O avangardă franceză, nu altceva.

Organizator:

LOGO-FB-Asociatia-Hasmatuchi-01

Designed by:

dpl-mic-mic

©Câmpulung Film Fest 2024