BURSA DE STUDII CFF

BURSA DE STUDII CFF este un program de susţinere al unui student la arte din Câmpulung, prin acordarea unei burse de 1500 euro. Demarată în 2018 de Câmpulung Film Fest, bursa a fost susţinută de Nicolae al României. 

2018

Codruţa Irina Corocea a câștigat bursa din 2018, oferită de Reciclad'or. Ea a intrat prima pe lista şcolilor de film atât la UNATC Bucureşti cât şi la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj Napoca.

41661477_2089968317713710_3551903808801996800_n
Codruta

Lunar, până în iunie 2019, Codruța ne-a trimis câte o scrisoare în care povestește din experiența primului său an academic ca studentă la UNATC I. L. Caragiale din București, dar și diferite alte gânduri legate de film, viață, tinerețe. Fotografiile publicate sunt semnate tot de către ea. O puteți citi și urmări pe blogul nostru.

Featured Image
Din septembrie 2018, de când a aflat că a intrat prima la film atât la Babeș-Bolyai cât și la imagine de film la UNATC, Codruţa Irina Corocea, câmpulungeanca câștigătoare a primei BURSE DE STUDII …
Featured Image
Continuăm cu episodul 9 al scrisorilor semnate de Codruţa Irina Corocea, câștigătoarea primei BURSE DE STUDII CFF. Lunar, până la 1 iulie 2019, Codruța ne trimite câte o scrisoare în care povestește din experiența …
Featured Image
Am primit de dimineață cea de-a opta scrisoare a Codruţei, câștigătoarea primei BURSE DE STUDII CFF, în care ne povestește despre luna aprilie. Astăzi e și ziua ei, încă un motiv să ne bucurăm …

2019

În 2019, am acordat două burse în valoare de 2500 euro. Câştigătoarele, Alexanda Grigorean şi Bianca Temneanu, sunt studente la Arte Plastice, respectiv Teatru.

Alexandra-Grigorean

Alexandra a terminat Colegiul Silvic Bucovina, iar în ciuda faptului că nu a beneficiat de ore de desen sau istoria artei, a perseverat și și-a urmat pasiunea. Ca urmare a acestei ambiții, ea a fost admisă la Universitatea de Arte și Design, secția de Arte plastice. Noi o felicităm și pentru că este la început de drum, îi acordăm sprijinul și încrederea noastră!

Bianca-Teamneanu

Bianca Temneanu este un alt exemplu de curaj și ambiție. După ce a absolvit o facultate și un master la Litere, a îndrăznit să dea glas pasiunii ei pentru teatru și să i se dedice înscriindu-se la Facultatea de Teatru și Film, secția Actorie. Mulți dintre voi ați cunoscut-o în calitate de coordonatoare a piesei de teatru “Mirabilia” din cadrul CFF. O felicităm și îi dorim mult succes!

Featured Image
La încheierea unui an universitar atipic, Alexandra Grigorean și Bianca Temneanu, cele două studente câștigătoare …

Organizator:

LOGO-FB-Asociatia-Hasmatuchi-01

Designed by:

dpl-mic-mic

©Câmpulung Film Fest 2024