MISIUNE

CFF are rolul de a readuce în mijlocul comunității locale spiritul artei cinematografice, absent de mai bine de două decenii, după desființarea celor două cinematografe locale, Luceafărul și Moldova.

DSC_0449-1

VIZIUNE

Strategia pe termen lung a noastră este de a transforma festivalul într-un eveniment de referință care, prin promovarea culturii, diversității și a educației cinematografice, să atragă anual beneficii sociale, economice și de imagine pentru membrii comunităţii.

287811195_423815416420907_1398874318763938519_n-1

VALORI

Bogăție culturală și diversitate
Onestitate
Educație
Impărtășirea cunoștințelor
Prietenie

Colecția Etnografică Ion Grămadă Mănăstirea Voroneț Mocănița Huțulca Pietrele Doamnei Muzeul Arta Lemnului Cheile Moara Dracului Muzeul lingurilor

DE ȘTIUT!

PROGRAM

Pot apărea modificări de ultim moment ale grilei orare. Vă rugăm să consultați pagina de Facebook a festivalului în cazul în care proiecțiile în aer liber vor fi mutate în sala de spectacole a liceului Dragoș-Vodă din cauza vremii nefavorabile.

ACCESUL ÎN SĂLI

Accesul în sală se face în limita locurilor disponibile, iar pentru a nu deranja spectatorii, intrarea în sală nu va fi posibilă după începerea proiecției. Vă rugăm să vă închideți telefoanele mobile și să păstrați liniștea pe toată durata filmului.

FOTOGRAFII CU PUBLICUL

Participarea la festival reprezintă acordul dumneavoastră de a fi fotografiați /filmați și că imaginile respective să fie folosite în scopul promovării festivalului.

Cum ajungi la festival?

train

Cu trenul (recomandăm cușeta) dinspre București (8h30) sau de la Cluj (5h30).

distance

Cu mașina pe E85 / E58 dinspre București (477 km) sau E576 / E58 dacă vii de la Cluj (232 km).

take-off

Cu Tarom-ul dinspre București pe Aeroportul Suceava, sau din străinătate pe aeroport la Cluj sau Iași.

Organizator:

LOGO-FB-Asociatia-Hasmatuchi-01

Designed by:

dpl-mic-mic

©Câmpulung Film Fest 2024